PaginaMarkt.nl: Groot in kleine markten

Op PaginaMarkt.nl kunnen particulieren en bedrijven gratis vraag en aanbod van goederen en diensten uitwisselen. Honderden beheerders houden dagelijks honderden nichemarkten over uiteenlopende onderwerpen bij: van carnaval en quilts tot vakantiehuizen en auto's. PaginaMarkt.nl werkt samen met Startpagina.nl. Op paginamarkt.startpagina.nl vind je een overzicht van de 75 grootste en meest actieve markten. PaginaMarkt.nl is een initiatief van Co Scholten van Grasbaal.nl.

Advertenties

Beheerders bepalen zelf de vraag en het aanbod op hun markt. Zo lang de advertenties maar voldoen aan de algemene voorwaarden van PaginaMarkt.nl. Verder is het van belang dat beheerders zelf de eerste advertenties op hun markt plaatsen om deze op gang te helpen. Op een lege markt zal niemand immers kijken én kopen. Advertenties zijn voor zowel beheerders als bezoekers in 5 eenvoudige stappen geplaatst. Naast het particuliere vraag en aanbod is het ook mogelijk om advertenties van adverteerders te plaatsen. Als er klanten via die advertentie worden doorverwezen naar de adverteerders en een verkoop volgt, ontvang je als beheerder een vergoeding van de adverteerder. Enkele voorbeelden van succesvolle campagnes: Hamburgers in het paradijs en Samsung Galaxy X-cover, de boerensmartphone.

Banners

Rechtsboven naast het logo op de PaginaMarkt is een plaats gereserveerd voor een banner die beheerders naar eigen inzicht kunnen gebruiken. De opbrengsten hiervan dekken de onkosten die een PaginaMarkt met zich meebrengt. Door actief gebruik te maken van deze banner en advertenties van adverteerders is een PaginaMarkt.nl interessant voor zowel beheerders als bezoekers.

Aanmelden

Elke PaginaMarkt kent een standaard lay-out. Beheerders kunnen echter zelf teksten en kleuren aanpassen. Een paar creatieve voorbeelden: honden.paginamarkt.nl, quilten.paginamarkt.nl en landrover.paginamarkt.nl. PaginaMarkt.nl werkt gratis, eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Plaats nu een advertentie of start een eigen markt!

Meer weten? of stel een vraag.

 

Copyright © 2024. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.