Veelgestelde vragen (FAQ)

Veelgestelde vragen

Ik wil een advertentie verwijderen
Ik wil een advertentie toevoegen
Ik ben mijn advertentie kwijt
Ik wil mijn advertentie wijzigen
Ik heb een technisch probleem
Wanneer is een bod definitief?
Ik heb een andere vraag/opmerking
omhoog
1. Ik wil een advertentie verwijderen

In de bevestigingsmail staat een link hoe u de advertentie kunt verwijderen. E-mail kwijt? Vul in onderstaand vak het nummer van uw advertentie in en uw e-mailadres.

Let op: Het advertentienummer vindt u gemakkelijk door de advertentie op te zoeken op PaginaMarkt.nl. In de url vindt u v��r '.html' een nummer. Bijvoorbeeld: 'roze-fiets/25123.html'. Hier is '25123' het nummer van de advertentie.

Let op: Het e-mailadres moet gelijk zijn aan het adres dat u gebruikte toen u de advertentie plaatste.

adv. nr:  E-mailadres:  
omhoog
2. Ik wil een advertentie plaatsen

PaginaMarkt.nl werkt gratis, eenvoudig en gebruiksvriendelijk. U hoeft alleen maar de rubriek op te zoeken waar uw advertentie het beste in zou passen. Onderaan de paginaklikt u op 'advertentie toevoegen' of op de logo�s met �plaats uw advertentie hier�
omhoog
3. Ik ben mijn advertentie kwijt

Dat kan een aantal oorzaken hebben:

Afgekeurd
De beheerders van PaginaMarkt.nl hebben het recht advertenties zonder opgaaf van reden te verwijderen. Bijvoorbeeld omdat een advertentie alsspam (reclame) wordt beschouwd of omdat een advertentie niet bij de betreffende rubriek past.

Verlopen
Advertenties ouder dan 2 maanden worden automatisch verwijderd. Sommige populaire rubrieken kennen een kortere termijn hiervoor. Het staat u vrij de advertentie nogmaals te plaatsen.

Zoekt en gij zult vinden
Gebruik de zoekfunctie om zeker te weten of uw advertentie nog wel vermeld staat!
omhoog
4. Ik wil mijn advertentie wijzigen

Het is mogelijk om uw advertentietekst tussentijds te wijzigen. Dat kan door op edit link in de bevestiging email of in het maandelijkse overzicht te klikken en dan kan de tekst worden aangepast. U kunt eventueel ook de advertentie verwijderen en opnieuw plaatsen.
omhoog
5. Ik heb een technisch probleem

Foto plaatsen lukt niet
Het is bekend dat het plaatsen van foto's met FireFox soms problemen geeft. We werken aan een verbetering, maar verzoeken u vriendelijk nog even Internet Explorer te gebruiken voor het plaatsen van de advertentie.

Een vraag ofantwoord lezen lukt niet
Soms lijkt het niet mogelijk om een vraag via de website beantwoorden. Het kan zijn dat de tekst van de vraag een �illegaal� teken bevat (bijv. als u plakt vanuit Word). U wordt dan aangeraden opnieuw een vraag te stellen waarop u eventueel w�l het antwoord kan plaatsen.
omhoog
6. Wanneer is een bod definitief?

Iemand die ge�nteresseerd is in uw advertentie kan een bod uitbrengen. Dit wordt per e-mail aan u verstuurd en pas als u op dat bericht klikt wordt het bod openbaar gemaakt. Dat betekent dus niet dat u het bod ook daadwerkelijk accepteert.

Uiteindelijk bepaalt u zelf met wie u in zee gaat. Contact opnemen kan per e-mail omdat dit adres in het bericht met het bod staat vermeld.

Contactformulier overige vragen

Om spam tegen te gaan willen wij u vragen de robot controle CAPTCHA te gebruiken. Hierna kunt u deze pagina herladen, en kunt u het contact formulier gebruiken.

Copyright © 2024. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.